Skladové prostory v centru Frýdku-Místku

Cena: 1 600 Kč/m2/rok
Informace k ceně: + služby, + vratná kauce ve výši 2 x nájem, proviz
Druh: prostory pro sklad
Typ: pronájem
Okres: Frýdek-Místek
Lokalita: Frýdek-Místek
Ulice: Národních mučedníků 499
PENB: G
Aktualizace: 02.02.2024 10:24
Číslo zakázky: IETO100471
Postaveno z: jiné
Nabízím Vám velice zajímavé skladové, případně výrobní či obchodní prostory v centru Frýdku-Místku. Nabízené prostory se nacházejí v plně oploceném areálu, který má dvě vjezdové brány, ideální dostupnost a manipulaci. Areál je rozčleněn mezi budovy A, B, C a D. Předmětem nabídky je část haly C o výměře 554m2 a hala D o výměře 1117m2. Celková plocha k pronájmu je 1671m2. Hala C, která je předmětem nabídky je velice pěkná, betonová hala o výměře 554m2, která je vytápěná, má vlastní měření elektřiny, vlastní sociální zázemí a malou kancelář. Hala má světlou výšku stropu 5m. Hala má nově zateplené světlíky. Výhodou haly je možnost zásobování z rampy a také ze strany druhé, kde jsou vjezdová vrata přímo do haly. Hala D, která je předmětem nabídky je nová, velice pěkná zateplená hala o výměře 1117m2, která je vytápěná, má vlastní měření elektřiny, vlastní sociální zázemí a malou kancelář. Hala má novou betonovou podlahu s nosností až 10000t, světlou výšku stropu 5m. V případě potřeby je možné nabídnout kanceláře v hlavní administrativní části A, kde je možné zvolit z několika možností. K dispozici jsou také šatny a denní místnost. Vytápění všech budov v areálu je plynové.
Díky dostatečné velikosti oplocené plochy, která se rozpíná na 5151 m2 je v areálu dostatek míst k parkování a prostoru pro expedici nákladních vozů. Veškeré prostory jsou součástí oploceného areálu, který je monitorován bezpečnostní agenturou. Doporučuji osobní prohlídku a jednání na místě, jedná se o velice zajímavou halu. Těším se na spolupráci s Vámi.
Realitní makléř:

Jarmila Diblíková
tel: 420727865934

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 268 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop