Pronájem krásného nového bytu 2+kk v Třinci – Tyra

Cena: 15 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: včetně záloh za elektrickou energii a vodu
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Frýdek-Místek
Lokalita: Třinec
PENB: G
Aktualizace: 17.06.2024 10:44
Číslo zakázky: 6535270
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 28 m2
Počet pater: 2
Patro: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Parkoviště: ano
Hledáte moderní bydlení v klidné lokalitě s nádhernou přírodou na dosah ruky? Pak pro vás máme ten pravý byt! Nabízíme k pronájmu útulný podkrovní byt 2+kk o užitné ploše 28 m2, který se nachází v novostavbě v malebné části Třince zvané Tyra.

Byt je ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří touží po vlastním prostoru a zároveň chtějí mít blízko do přírody. Díky umístění v podkroví nabízí byt jedinečnou atmosféru a dostatek soukromí. Moderní vybavení a čisté linie interiéru vytváří příjemné a pohodlné prostředí pro život.

Lokalita Tyra je známá svou klidnou atmosférou a krásnou okolní přírodou. Nachází se v podhůří Beskyd, které nabízí neomezené možnosti pro milovníky turistiky, cyklistiky a dalších outdoorových aktivit. Zároveň je Třinec snadno dostupný autem, nebo případně i příměstskou autobusovou dopravou, takže máte vše potřebné na dosah ruky.

Měsíční nájemné činí 15 000 Kč včetně záloh na služby, což je skvělá příležitost, jak získat kvalitní a moderní bydlení za přijatelnou cenu.

Pokud vás tento byt zaujal a chcete se dozvědět více informací nebo si domluvit prohlídku, neváhejte mne kontaktovat. Jsem připravena zodpovědět všechny vaše dotazy a pomoct vám s hladkým průběhem pronájmu. Těšíme se na brzké shledání.
Realitní makléř:

Světlana Drongová
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 112 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop