Prodej stavebního pozemku, 6 375 m2 - Frýdek-Místek

Cena: 1 790 000 Kč
Financování:na hypotéku za 7 709 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Frýdek-Místek
Lokalita: Frýdek-Místek
Aktualizace: 15.06.2024 09:42
Číslo zakázky: 6622460
Výměra pozemku: 6375 m2
Elektřina: 220
Rádi byste propojili své podnikání a bydlení v jedno a hledáte k tomu ideální místo? Dbáte také na dobrou dostupnost a napojení na hlavní dopravní tahy? To vše a mnohem více nabízí tento stavební pozemek kousek od přehrady Olešná. Pojďme se na tuto novinku podívat blíže...

Tato rovinatá parcela se nachází kousek od centra Frýdku-Místku. Příjezd je řešen po asfaltové silnici. Co se týče inženýrských sítí, vodovodní i elektrická přípojka jsou v dosahu několika málo metrů. Plyn ani kanalizace zde zatím nejsou. Celý pozemek je v územním plánu vedený jako PLOCHY OBČANSKÉHO VYBAVENÍ KOMERČNÍHO TYPU - je tedy ideální pro ty z vás, kteří chtějí bydlet a podnikat na jednom místě. Využití pozemku je opravdu široké.

Celková plocha 6 375 m2 zajistí dostatek místa nejen pro váš dům, ale i pro vážně obrovskou zahradu. Jistě oceníte i polohu pozemku, kdy je zde po celý den dostatek slunečních paprsků. A kdyby jste přece jen potřebovali od slunce na chvíli utéct, můžete se schovat ve stínu vzrostlých stromů, kterých je na pozemku spousty.

Navíc v tuto chvíli majitel jedná s městem o odkupu sousední parcely, který by pozemek značně rozšířila.

Zaujala vás tato nabídka? Více informací vám ráda sdělím po telefonu nebo na osobní prohlídce. Těším se na vás!
Realitní makléř:

Blanka Bilková
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 22 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop