Prodej rodinného domu 6+1, 350 m2, Třinec - Guty

Cena: 3 490 000 Kč
Financování:na hypotéku za 15 031 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Frýdek-Místek
Lokalita: Třinec
PENB: G
Aktualizace: 09.05.2024 16:42
Číslo zakázky: 00847
Stav: výborný
Výměra pozemku: 966 m2
Postaveno z: cihla
Nabízíme Vám ke koupi dvoupodlažní rodinný dům s podsklepením o dispozici 6+1 v Třinci - Gutech. Dům je vhodný pro větší rodinu, či vícegenerační bydlení. V domě o celkové výměře 350 m2, se nachází šest pokojů, dále kuchyň, chodba, dvě koupelny a WC, komory, dvojgaráž, prostorné sklepní prostory včetně dílny, kotelny, prádelny a sušárny. Dům lze také rozdělit na dvě bytové jednotky (či apartmány) s vlastní kuchyní a sociálním zázemím. Vytápění kotlem na tuhá paliva, ohřev vody bojlerem. Rodinný dům je napojen na vodovod z vlastní studny (nový vrt v roce 2022), kanalizaci do jímky na vyvážení a NN. Celková plocha pozemku je 966 m2. V Třinci je výborná občanská vybavenost, v městské části Guty se nachází obchod a restaurace. Pravidelné spojení do centra Třince je zajištěno pomocí autobusové hromadné dopravy ze zastávky umístěné cca. 300 m od domu.

Guty jsou vyhledávané kvůli jejich skvělému umístění - kousek od centra Třince, ale zároveň v přírodě. V okolí je spoustu turistické tras, na své si přijdou i cyklisti.

Koupi domu doporučujeme i jako investiční příležitost při přestavbě na apartmány nebo jako dvougenerační rodinný dům.
Vzhledem k lokalitě se jedná o zajímavou investiční příležitost k vybudování dvou samostatných bytů či apartmánů na krátkodobý pronájem.

MÁTE STRACH Z VYSOKÝCH SPLÁTEK HYPOTÉKY? Máme řešení, využijte naší akce ,,Dotovaná hypotéka", kdy Vám po dobu 3 let garantujeme úrok 2,99 % a zbytek splátky budeme platit za Vás.

Pro více informací kontaktujte makléře.
Realitní makléř:

Ivana Michnáčová
tel: 420778406458

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 69 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop