Krásná, moderní a luxusní novostavba rodinného domu 4+kk, Mosty u Jablunkova

Cena: cena v RK
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Frýdek-Místek
Lokalita: Mosty u Jablunkova
PENB: B 93 kWh/m2/rok
Aktualizace: 26.06.2024 10:52
Číslo zakázky: 6538610
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 213 m2
Obytná plocha: 109 m2
Výměra pozemku: 793 m2
Počet pater: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Hledáte moderní a stylové bydlení v srdci přírody?

Představte si, jak se probouzíte v této moderní novostavbě, dokončené koncem roku 2023, obklopeni vkusným interiérem a kvalitními materiály. S užitnou plochou 109 m2 a dispozicí 4+kk nabízí tento bungalov dostatek prostoru pro celou rodinu.
Pojďme se podívat blíže. Už při vstupu do domu vás ohromí vkusně zařízený interiér s kvalitními materiály a precizním zpracováním. Každý detail byl pečlivě promyšlen, abyste se cítili jako doma od prvního okamžiku. A to nejlepší? Dům je již plně zařízen, v prodeji je včetně veškerého nábytku a elektrospotřebičů, takže se můžete nastěhovat bez starostí.

Tento zděný dům je vytápěn podlahovým topením, což zajišťuje příjemný komfort. V současnosti je hotová i příprava na instalaci tepelného čerpadla, jako zdroje pro vytápění, případně ohřev vody, což v budoucnu bude příjemným benefitem v podobě úsporného vytápění. Pokud vlastníte auto (nebo dvě), oceníte kryté parkovací stání přímo u domu. Žádné ranní škrábání oken v zimě! A když budete chtít relaxovat, stačí vyjít před dům a nadechnout se čerstvého vzduchu. Zpěv ptáků a šumění stromů vás okamžitě uklidní a naladí na tu správnou vlnu.

Milovníci procházek si také přijdou na své. V blízkosti domu najdete nádherné trasy, kde můžete načerpat energii a užít si krásy přírody. Pokud používáte hromadnou dopravu, nemusíte se bát - autobusová zastávka je vzdálená pouhých 5 minut chůze. A co je důležité pro každou rodinu? Lékař, školka a další nezbytnosti jsou také jen 5 minut od vašeho nového domova.

Tento úžasný rodinný dům může být Váš. Neváhejte a kontaktujte mne ještě dnes, ať vám tato jedinečná příležitost neunikne. Těšíme se, až vám osobně ukážu, jak krásné a pohodlné bydlení v Mostech u Jablunkova může být!
Realitní makléř:

Světlana Drongová
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 165 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop