Prodej dvougeneračního rodinného domu ve Frýdlantu nad Ostravicí

Cena: 7 500 000 Kč
Financování:na hypotéku za 32 302 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Frýdek-Místek
Lokalita: Frýdlant nad Ostravicí
Ulice: Nová Dědina
PENB: G
Aktualizace: 07.09.2024 13:40
Číslo zakázky: 6817970
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 102 m2
Obytná plocha: 176 m2
Výměra pozemku: 1090 m2
Počet pater: 3
Elektřina: 220/380
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
S radostí vám představujeme jedinečnou příležitost k zakoupení dvougeneračního rodinného domu, který se nachází v malebné lokalitě známé jako brána Beskyd v obci Frýdlant nad Ostravicí, na ulici Nová Dědina. Tento prostorný dům, obklopený rozlehlou zahradou, je ideálním místem pro rodiny, které hledají klidné a pohodové bydlení v těsné blízkosti přírody.
Dům je rozdělen na dva samostatné byty, každý s podlahovou plochou přibližně 80 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. V podkroví se nachází ještě jedna ložnice a ze zbývajícího prostoru podkroví lze vykouzlit další obytné místnosti s luxusním výhledem na Beskydy.
Nemovitost je vybavena prostorným sklepem, který nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby. Rozlehlá zahrada je ideálním místem pro relaxaci, zahradničení nebo rodinné oslavy pod širým nebem.
Dům bude potřebovat investici do obnovy, což vám umožní přizpůsobit si jej podle vlastních představ a potřeb. Tato investice vám poskytne jedinečnou příležitost vytvořit si domov přesně podle vašich snů.
Frýdlant nad Ostravicí je vyhledávanou lokalitou díky své blízkosti k přírodě a zároveň dobré dostupnosti do města. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, školy, obchody a možnosti sportovního vyžití.
Město Frýdlant nad Ostravicí získalo v roce 2023 1. místo v Moravskoslezském kraji v kvalitě života a 48. místo z celé ČR.
Pro více informací a prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace.
Realitní makléř:

Monika Foldynová
tel: 733134272

EVROPA realitní kancelář
Frenštátská 1842
Frýdlant nad Ostravicí
www.rkevropa.cz
frydlant@rkevropa.cz

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 132 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop