Prodej bytu 4+kk, přímo na náměstí v Čeladné

Cena: 12 350 000 Kč
Informace k ceně: vč. odměny RK
Financování:na hypotéku za 53 191 Kč měsíčně
Druh: byt 4+kk
Typ: prodej
Okres: Frýdek-Místek
Lokalita: Čeladná
PENB: D 105 kWh/m2/rok
Aktualizace: 13.03.2024 14:18
Číslo zakázky: 00133
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Patro: 3
Postaveno z: cihla
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Elegantní byt 4+kk v srdci Čeladné - Nadstandardní vybavení a luxusní materiály!

Tento exkluzivní byt se nachází ve třetím patře bytového domu přímo na náměstí v malebné Čeladné. S rozlohou 4+kk nabízí prostorný a komfortní životní prostor pro náročné klienty, kteří oceňují kvalitu a luxus. Veškeré informace naleznete na https://bit.ly/bytCELADNA.

Popis nemovitosti:

Byt se pyšní nadstandardním vybavením a luxusním designem, který zajišťuje pohodlí a harmonii. Otevřený obývací prostor spojený s kuchyní vytváří ideální místo pro setkávání s rodinou a přáteli. Moderní kuchyňská linka je vybavena kvalitními spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše kulinářské potřeby.

Prosklené plochy v obývacím pokoji a v několika dalších místnostech zajišťují dostatek přirozeného světla a umožňují vám užívat si nádherný výhled na náměstí a okolní scenérii. Tento byt je ideálním místem pro ty, kteří vyhledávají klidné a pohodlné bydlení, ale zároveň chtějí mít veškeré potřebné služby a obchody doslova na dosah ruky.

Pokud hledáte byt s nadstandardním vybavením, moderním designem a výjimečnou polohou, toto je ta správná nemovitost pro vás. Nechte se okouzlit tímto elegantním bytem v Čeladné a přesvědčte se sami o jeho jedinečnosti. Pro více informací a prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
Realitní makléř:

Alena Homolová, Bc.
tel: 420602183033

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 541 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop